Ääntä vaimentava MasterTop-lattia Tukholman Architect@Workissa

BASF:n asiantuntijat esittelevät innovatiivisen MasterTop 1327-20dB -koristepinnoitejärjestelmän 3–4. huhtikuuta Architect@Work-messuilla.

Master Builders Solutions® på Architect@Work Copenhagen 2018

  • Maailman ainoa saumaton pinnoitejärjestelmä, joka levitetään nestemäisenä ja joka vaimentaa ääntä jopa 20 dB:ä
  • Innovatiivinen PU-järjestelmä yhdistää ainutlaatuisen akustisen suorituskyvyn, uniikin muotoilun ja kestävät ominaisuudet
  • BRE Global -sertifioitu lattiaratkaisu, jota voidaan käyttää BREEAM-sertifioidussa rakennustoiminnassa

MasterTop 1327-20dB on saumaton polyuretaanilattiajärjestelmä, joka tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia tilan akustiikalle ja muotoilulle kestävän kehityksen huomioiden. Tästä on todisteena BRE Global -sertifiointi, joka tarkoittaa sitä, että lattiaa voidaan käyttää BREEAM-sertifioidussa rakennustoiminnassa. MasterTop 1327-20dB on DGNB:n Navigator-alustalla, joten sitä voi myös käyttää DGNB-sertifioidussa rakennustoiminnassa.

Ääntä vaimentavia lattioita lukuisissa väreissä

MasterTop 1327-20dB on täydellinen ratkaisu silloin kuin ulkonäkö, kävelymukavuus ja äänenvaimennus ovat yhtä tärkeitä. Tällaisia tiloja ovat esim. sairaalat, opetustilat, toimistot, hotellit ja museot.

Se on maailman ainoa nestemäinen järjestelmä, joka innovatiivisen ääntä eristävän kerroksen ansiosta vähentää vertikaalisen äänen, kuten hälinän, siirtymistä jopa 20 dB:llä. Tämä kerros levitetään nestemäisenä kuten muutkin MasterTop 1327 -järjestelmän komponentit. Lattiapinnoitteen levitys on paljon yksinkertaisempaa etenkin monimuotoisissa tiloissa. Se maksimoi luovan vapauden ja mahdollistaa yksilöidyt lattiamuotoilut, kun pinnoitteet värin voi sävyttää muun sisustuksen mukaisesti.

Lisätietoja MasterTop 1327