BASF:n MasterTop-lattioille myönnettiin ensimmäisenä DGNB Navigator Label -tunnus

 

 

Mannheim, Saksa – 23. helmikuuta 2015 – DGNB (Saksan kestävän rakentamisen neuvosto) on rekisteröinyt BASF:n MasterTop-tuotteet Navigator-järjestelmäänsä. Sen seurauksena niille myönnettiin DGNB Navigator Label -tunnus. Tämän tunnuksen avulla valmistaja voi osoittaa sitoutumisensa kestävään kehitykseen, ja se kertoo asiakkaille valmistuksen läpinäkyvyydestä. Vain tuotteet, joissa on muun muassa tuotekohtainen ympäristötuoteseloste, saavat tunnuksen.

DGNB:n puheenjohtaja Alexander Rudolphi ojensi DGNB Navigator Label -tunnustuksen Münchenin BAU 2015 -messuilla BASF:n edustajalle Uwe Kundelille, joka on Performance Flooring -myyntijohtaja Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä. "Olemme erittäin ylpeitä siitä, että olemme ensimmäinen saumattomien polyuretaani- ja epoksilattiapinnoitejärjestelmien valmistaja, joka sai DGNB Navigator Label -tunnuksen. Se tukee meidän ympäristöystävällisten lattiatuotteiden jatkuvaa kehittämistyötä, jonka ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme kestävää rakentamista, läpinäkyvyyttä ja tietoa aiheesta", toteaa Uwe Kundel.

 

DGNB Navigator Label  

DGNB:n puheenjohtaja Alexander Rudolphi ojensi DGNB Navigator Label -tunnuksen BASF:n edustajalle Uwe Kundelille, joka on Performance Flooring -myyntijohtaja Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä.

Kuva: BASF (kohde: BASF:n esittelypiste BAU 2015 -messuilla Münchenissä, Saksassa)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Halu edesauttaa terveellistä ja turvallista ympäristöä kasvaa vuosi vuodelta. Siksi kestävä rakentaminen on aina vain tärkeämpää. Tähän liittyen DGNB ei pelkästään myönnä sertifikaatteja rakennuksille, vaan ylläpitää myös DGNB Navigator - tietokantaa, josta löytyy kestävän kehityksen kannalta olennaiset tiedot rakennustuotteista (www.dgnb-navigator.de). Lisäksi uusi DGNB Navigator Label tarjoaa asiakkaille opastusta ja läpinäkyvyyttä. Nyt tästä tietokannasta löytyvät myös MasterTop -lattiatuotteet ja niihin liittyvät tiedot ja dokumentit kuten ympäristötuoteseloste (EPD) ja suoritustasoilmoitus (DoP).

Liuottamattomat ja saumattomat MasterTop-lattiat ovat osa kestävää kehitystä siinä mielessä, että niiden hyvä kestävyys ja alhaiset ylläpitokustannukset muodostavat elinkaarensa aikana positiivisen ekotaseen. Ne on myös testattu AgBB:n (Rakennustuotteiden terveellisyyden arviointikomitea) tiukkojen vaatimusten mukaisesti ja ne täyttävät pohjoismaisen ympäristömerkin (Joutsenmerkin) päästökriteerit ja Ranskan VOC-päästöjä koskevat säädökset. Näin olleen MasterTop-lattiat edistävät terveellistä sisäilmanlaatua, ja näin soveltuvat oikein hyvin kouluihin, päiväkoteihin, toimistoihin, sairaaloihin, liiketiloihin ja hotellihuoneisiin.

Lisätietoja tuotteistamme ja järjestelmistämme osoitteesta  
http://www.master-builders-solutions.basf.fi/fi-fi

 

About BASF

At BASF, we create chemistry – and have been doing so for 150 years. Our portfolio ranges from chemicals, plastics, performance products and crop protection products to oil and gas. As the world's leading chemical company, we combine economic success with environmental protection and social responsibility. Through science and innovation, we enable our customers in nearly every industry to meet the current and future needs of society. Our products and solutions contribute to conserving resources, ensuring nutrition and improving quality of life. We have summed up this contribution in our corporate purpose: We create chemistry for a sustainable future. BASF had sales of over €74 billion in 2014 and around 113,000 employees as of the end of the year. BASF shares are traded on the stock exchanges in Frankfurt (BAS), London (BFA) and Zurich (AN). Further information on BASF is available on the Internet at www.basf.com.