Tietosuojaperiaatteet

BASF iloitsee vierailustasi verkkosivullamme ja yritystämme kohtaan osoittamastasi kiinnostuksesta.
Tietosuoja on BASFille erittäin tärkeää. Siksi haluamme tiedottaa sinulle seuraavaksi tarkemmin:

  • Mitä tietoja BASF kerää verkkosivullamme vierailusi aikana
  • Mihin tarkoituksiin näitä tietoja käsitellään
  • Millä oikeusperusteella henkilötietojen käsittely tapahtuu
  • Mille vastaanottajille henkilötietoja toimitetaan
  • Kuinka kauan henkilötietoja säilytetään
  • Onko sinulla velvollisuus antaa käyttöömme henkilötietojasi

Lisäksi haluamme kertoa sinulle,

  • Mitä oikeuksia sinulla on suoritettujen tietojenkäsittelyjen suhteen
  • Ketä on pidettävä vastuullisena tietosuojalain tarkoittamalla tavalla ja, mikäli olemassa, tietosuojavaltuutettumme yhteystiedot

1. Mitä tietoja BASF kerää tällä verkkosivulla käyntisi aikana, mihin tarkoitukseen ja mikä on keräämisen oikeusperustana?

1.1   Vieraillessasi verkkosivuillamme tietoja etsimässä (eli ilman rekisteröintiä tai yhteydenottoa), selaimesi toimittaa palvelimellemme automaattisesti seuraavat tiedot:

  • Tietokoneesi IP-osoite
  • Selaintasi koskevia tietoja
  • Käyntiäsi edeltävän verkkosivun nimi
  • Avatun tarjontasivun tai avatun tiedoston nimi (URL)
  • Käyntisi päiväys ja kellonaika
  • Siirretyt tietomäärät
  • Tilatiedot, kuten esimerkiksi virheilmoitukset
Tämän tiedonkäsittelyn tarkoituksena on
  • Kyetä antamaan käyttöösi haluamasi sisällöt. Tällöin tallennamme täydellisen IP-osoitteen vain niin pitkään, kun se on teknisesti tarpeen vaaditun sivun näyttämiseksi.
  • IP-osoitteesi toimittaminen palveluntarjoajalle, joka vertaa julkista IP-osoitettasi muihin kuin henkilökohtaisiin yritystietoihin. Me tallennamme nämä yritystiedot. Tässä käsittelyvaiheessa kukaan, palveluntarjoajamme tai me, ei tallenna IP-osoitettasi.
  • suojataksemme itseämme hyökkäyksiltä ja varmistaaksemme verkkosivumme asianmukaisen toiminnan. Tällöin tallennamme mainitut tiedot väliaikaisesti ja suojatusti korkeintaan 180 päivän ajaksi. Korkeintaan 180 päivän kuluttua tapahtuvasta tietojen poistamisesta ovat poikkeuksena sellaiset käyttöjä koskevat tiedot, jotka ovat tarpeen hyökkäysten ja häiriöiden jatkoseurantaa varten.
Näiden tietojen käsittelyn oikeusperustana on GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan f) alakohta. Oikeutettu etumme perustuu yllä mainittuihin tiedonkäsittelyn tarkoituksiin.

1.2   Jos otat meihin yhteyttä verkkosivumme yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse, saamme seuraavat tiedot:

  • Etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoitteesi ja muut tiedot, jotka välität meille sähköpostiviestissäsi tai yhteydenottolomakkeen kentissä (viesti)
  • Ja muut vapaaehtoiset tiedot
Viestin lähetyksen ajankohtana tallennetaan lisäksi seuraavat tiedot:
  • Yhteydenottosi päiväys ja kellonaika
Tämän tiedonkäsittelyn tarkoituksena on
  • Ainoastaan yhteydenoton käsittely.
Muut lähetystapahtuman aikana käsitellyt henkilökohtaiset tiedot on tarkoitettu estämään yhteydenottolomakkeen väärinkäyttö ja varmistamaan tietoteknisten järjestelmiemme turvallisuus.

Näiden tietojen käsittelyn oikeusperustana on GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan f) alakohta. Oikeutettu etumme perustuu yllä mainittuihin tiedonkäsittelyn tarkoituksiin.

1.3   Verkkosivullamme on olemassa mahdollisuus maksuttoman uutiskirjeen tilaamiseen. Uutiskirjeen tilauksessa välitetään meille seuraavat tiedot syöttömaskista:

  • Käyttävän tietokoneen IP-osoite
  • Etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoitteesi
  • Ja muita vapaaehtoisia tietoja
Tilaamisen ajankohtana tallennetaan lisäksi seuraavat tiedot:
  • Tilauksen päiväys ja kellonaika
Tämän tiedonkäsittelyn tarkoituksena on
  • Ainoastaan tilatun uutiskirjeen lähettäminen

Muut tilaustapahtuman aikana käsitellyt henkilökohtaiset tiedot on tarkoitettu estämään yhteydenottolomakkeen väärinkäyttö ja varmistamaan tietoteknisten järjestelmiemme turvallisuus.

Uutiskirjeemme tilaukseen käytämme nk. kaksinkertaista Opt-In-menetelmää. Heti, kun olet tilannut uutiskirjeen verkkosivullamme, saat tilauksessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen sähköpostiviestin, jossa sinua pyydetään vahvistamaan tilaus. Näin haluamme estää sen, että tilaukset suoritetaan väärillä sähköpostiosoitteilla.

Näiden tietojen käsittelyn ja tilatun uutiskirjeen lähettämisen oikeusperustana on GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan f) alakohta. Oikeutetun etumme perustana on sinun uutiskirjetilauksesi, mikä on merkittävä ja sovelias suhde GDPR:n 47 kappaleessa tarkoitetulla tavalla, sekä siitä seikasta, että tiedot uusista tuotteista tai palveluista sekä tapahtumista ovat alalla yleisiä ja suurin osa asiakkaistamme odottaa ja arvostaa niitä.

1.4   Verkkosivullamme tarjoamme ladattavaksi maksuttomia tietoja (esim. Whitepaper, Webinaarit, suunnittelutyökalut ja vastaavat). Ennen kuin maksuttomat tiedot voidaan ladata, meille lähetetään syöttömaskin avulla seuraavat tiedot:

  • Käyttäjän IP-osoite
  • Rekisteröinnin päiväys ja kellonaika
  • Etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite (käyttäjätunnuksena)
  • Postinumero
  • Maa
  • Salasana
  • Käyttäjäryhmä, esim. arkkitehti
  • Ja muita vapaaehtoisia tietoja

Tilaamisen ajankohtana tallennetaan lisäksi seuraavat tiedot:

  • Latauksen päiväys ja kellonaika
Tämän tiedonkäsittelyn tarkoituksena on

  • Haluttujen tietojen käyttöönantaminen sekä
  • Mainostaminen
Muut ilmoittautumistapahtuman aikana käsitellyt henkilökohtaiset tiedot on tarkoitettu estämään syöttömaskin väärinkäyttö ja varmistamaan tietoteknisten järjestelmiemme turvallisuus.

Näiden tietojen käsittelyn ja käytön oikeusperustana on GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan b) alakohta. Henkilötietojesi kaupallinen käyttö on osa vastavuoroisuussuhteessa olevia suorituksia.

2. Käytetäänkö verkkosivullamme evästeitä?

Käydessäsi verkkosivullamme viittaamme ”Cookie-Bannerissamme” siihen, että käytämme evästeitä (Cookies). Verkkosivuamme käyttämällä ilmaiset suostumuksesi sille, että käytämme evästeitä. Haluamme tiedottaa sinulle seuraavassa siitä, mitä evästeitä käytämme ja kuinka voit estää evästeittemme asettamisen. Evästeet ovat tekstitiedostoja, jotka tallennetaan Internet-selaimessa tai Internet-selaimesta tietokonejärjestelmääsi. Kun avaat verkkosivumme, voidaan käyttöjärjestelmääsi tallentaa eväste.

2.1   Seuraavat evästeet ovat tärkeitä verkkosivumme kitkattoman toiminnan ja tiettyjen palveluiden kannalta:

Eväste

Tarkoitus

Poistaminen

MBS Cookie Advice / BASF Cookie Advice Name

Eväste asetetaan ja tallennetaan arvolla ”true” ainoastaan, kun käyttäjä on napsauttanut kohtaa ”ok” evästehuomautuksessa. Muuten evästettä ei ole olemassa.

1 vuoden kuluttua sivustollamme vierailun jälkeen

MBS Country Language Selector BASF Country
Language name

Eväste asetetaan ja tallennetaan arvolla ”true” ainoastaan, kun käyttäjä suorittaa valinta-arvon maa- ja kieliosiossa ja mikäli sen automaattinen näyttö on aktiivinen. Muuten evästettä ei ole olemassa.

1 vuoden kuluttua sivustollamme vierailun jälkeen

Anti Xsrf Token

Tämä eväste ja sen arvo luodaan uudelleen jokaisen istunnon yhteydessä. Se varmistaa, että kyselyt tapahtuvat samalta selaimelta manipulaatioiden ehkäisemiseksi. Yksityiskohtia löytyy https://www.owasp.org/index.php/Anti_CSRF_Tokens_ASP.NET

Poistetaan heti, kun selain tai välimuisti tyhjennetään

ASP.NET SessionId

Kertaluonteinen selainistunto. Tarvitaan tällä hetkellä vain CAPTCHA-toimintoa varten.

Poistetaan heti, kun selain tai välimuisti tyhjennetään

File_Download

Asetetaan vain, kun asiakirjan lataus tapahtuu samassa ikkunassa (piilotetun iFramen kautta).

Ajankohtainen kysely, vahvistetaan heti

FedAuth

Varmistaa sisäänkirjautuneen käytön, kun käyttäjä on kirjautunut sisään asianmukaisesti.

Poistetaan heti, kun selain tai välimuisti tyhjennetään

[UserName]_userProject

Tallentaa parhaillaan kootun projektin konfiguraation, jotta se voitaisiin lähettää myöhemmin palvelimelle. Lisäksi projekti säilytetään, jotta se ei katoa verkkosivun uusilta käyttäjiltä.

Poistetaan heti, kun selain tai välimuisti tyhjennetään

[UserName]_tempData

Tallentaa väliaikaisia tietoja käyttäjän / tilin tilasta vastaavaa UI-suoritusta varten: uutiskirje, käyttäjä lukittu, luonnos pääkäyttäjille.

Poistetaan heti, kun selain tai välimuisti tyhjennetään

Idsrvauth
Idssrvauth

Varmistaa, että asianmukaisesti sisäänkirjautuneella käyttäjällä on sisäänkirjautuneena sisäänkirjautunut pääsy.

Poistetaan heti, kun välimuisti tyhjennetään. Kun ”pysy sisäänkirjautuneena” on valittu: 1 vuoden kuluttua sivustollamme vierailun jälkeen

​IdSrvUserLang

Tallentaa parhaillaan valitun kielen, jotta se näytettäisiin jälleen seuraavalla käynnillä uudelleen.

1 vuoden kuluttua sivustollamme vierailun jälkeen

​wsfedsignout

Tallentaa palautus-URL:n onnistuneen sisään-/uloskirjautumistapahtuman jälkeen saman istunnon aikana jälleen ulkoisessa sovelluksessa.

Poistetaan heti, kun selain tai välimuisti tyhjennetään.

2.2  Seuraavilla evästeillä mittaamme verkkosivumme käyttöä:

Eväste

Tarkoitus

Poistaminen

ACOOKIE

Tämä eväste mahdollistaa Webtrends-verkkoanalyysityökalulle nimettömien tietojen keräämisen siitä, kuinka verkkosivuamme käytetään. Nämä nimettömät tiedot näyttävät meille muun muassa, kuinka moni henkilö on vieraillut verkkosivullamme, millä verkkosivuilla käyttäjät ovat käyneet juuri ennen verkkosivullemme saapumistaan ja millä sivuilla he ovat käyneet.

2 vuoden kuluttua sivustollamme vierailun jälkeen

WT_FPC

Vakiona Webtrends seuraa vierailijaa ensisijaisen domeenin ja kaikki aladomeenit ylittävästi.

2 vuoden kuluttua sivustollamme vierailun jälkeen

Id

Käytämme kaksoisnapsautus-evästettä kerätäksemme tietoja käyttäjien vuorovaikutuksesta mainoskuvien ja muiden mainospalveluiden toimintojen kanssa verkkosivumme yhteydessä.

2 vuoden kuluttua sivustollamme vierailun jälkeen

utag_main

Tealium-Tag-Management-kirjasto luo ja hallinnoi yhtä ainoaa evästettä, jonka nimi on utag_main. Tämän evästeen sisällä on olemassa useita sisäänrakennettuja arvoja, jotka seuraavat nimetöntä käyttäjäistuntoa. Kuten istunnon yksiselitteistä tunnusta ja Unix-/Epoch-aikaleimaa millisekunteina.   

1 vuoden kuluttua sivustollamme vierailun jälkeen

D41ID

Käytämme tätä Dun and Bradstreetin evästettä saadaksemme nimettömiä tietoja verkkosivullamme vierailevista yrityksistä.

1 vuoden kuluttua sivustollamme vierailun jälkeen

Näin kerätyt tiedot varustetaan salanimellä teknisten toimenpiteiden avulla. Siksi näitä tietoja ei voi enää yhdistää henkilöösi.
Voit estää evästeiden tallentamisen selainasetuksissasi.

2.3   Lisäksi olemme integroineet verkkosivullemme Hub-Spotin. Siinä on kyse nk. asiakassuhde-evästeistä. Hub-Spot käyttää nk. ”verkkomajakoita” ja evästeitä, jotka tallennetaan tietokoneellesi.

Käyttäjäyritys on HubSpot Inc., 25 First Street, 2nd Floor, Cambridge, MA 02141 USA. HubSpotin tietosuojaperiaatteet löytyvät osoitteesta:
https://legal.hubspot.com/de/privacy-policy

Kun olet verkkosivullamme ja

  • tilaat uutiskirjeemme
  • käytät latausaluettamme tai 
  • täytät yhteydenottolomakkeen,
HubSpot kerää seuraavat tiedot yhdessä syöttämiesi tietojen avulla ja tallentaa ne esitetyllä tavalla:

Eväste

Tarkoitus

Poistaminen

__hstc

Pääeväste kävijöiden seurantaan. Se sisältää domeenit, utk (katso alla), aloitusaikaleiman (viimeinen käynti), viimeisen aikaleiman (viimeinen käynti), ajankohtaisen aikaleiman (tämä käynti) ja istuntoinkrementit jokaiselle seuraavalle istunnolle.

2 vuoden kuluttua sivustollamme vierailun jälkeen

 hubspotutk

Näitä evästeitä käytetään kävijän identiteetin seuraamiseksi. Tämä eväste luovutetaan lomaketta toimitettaessa eteenpäin HubSpotille ja sitä käytetään yhteystietoja kahdennettaessa.

10 vuoden kuluttua sivustollamme vierailun jälkeen

 __hssc

Tämä eväste tallentaa istunnot. Sitä käytetään määrittämään, tulisiko __hstc-evästeessä olevaa istuntonumeroa ja aikaleimaa suurentaa. Se sisältää domeenit, viewCountin (nostaa jokaista pageViewiä istunnossa) ja istunnon aloitusaikaleiman.

30 minuutin kuluttua sivustollamme vierailun jälkeen

​__hssrc

Kun HubSpot muuttaa istuntoevästettä, myös tämä eväste asetetaan. Asetamme sen arvoon 1 ja käytämme sitä määrittämään, onko käyttäjä käynnistänyt selaimensa uudelleen. Jos tätä evästettä ei ole olemassa evästeitä hallittaessa, oletamme, että kyse on uudesta istunnosta.

Poistetaan heti, kun suljet selaimesi

​__hs_opt_out

Tätä evästettä käytetään Opt-in-tietosuojaohjeessa muistuttamassa siitä, ettei käyttäjää pyydetä hyväksymään evästeiden käyttöä uudelleen. Tämä eväste asetetaan, kun käyttäjille annetaan mahdollisuus evästeistä kieltäytymiseen.

2 vuoden kuluttua sivustollamme vierailun jälkeen

​__hs_do_not_track

Tällä evästeellä voidaan estää se, että Tracking-Code lähettää tietoja HubSpotille. Tämän evästeen asettaminen eroaa evästeiden käytöstäotosta, jolloin nimettömäksi tehtyjä tietoja voidaan lähettää edelleen HubSpotille.

2 vuoden kuluttua sivustollamme vierailun jälkeen

​__hs_testcookie

Tätä evästettä käytetään testaamaan, onko käyttäjä aktivoinut evästeiden tuen.

Poistetaan heti, kun suljet selaimesi

​hsPagesViewedThisSession

Tätä evästettä käytetään yhden istunnon sivujen avaamisten seuraamiseksi.

​Poistetaan heti, kun suljet selaimesi

Näiden tietojen käsittelyn oikeusperustana on GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan f) alakohta. Oikeutetun etumme perustana on sinun uutiskirjetilauksesi, yhteydenotto tai tietojemme lataaminen, mikä on merkittävä ja sovelias suhde GDPR:n 47 kappaleessa tarkoitetulla tavalla, sekä siitä seikasta, että tiedot uusista tuotteista tai palveluista sekä tapahtumista ovat alalla yleisiä ja suurin osa asiakkaistamme odottaa ja arvostaa niitä.

Voit estää näiden evästeiden tallentamisen selainasetuksissasi.


3. Kenelle luovutamme henkilötietojasi edelleen?

Kohdissa 1.1–1.4 mainitut henkilötiedot luovutamme edelleen henkilötietojen käsittelijälle, jonka kotipaikka on Euroopan unionissa. Siellä käsittely tapahtuu meidän tilauksestamme ja meidän ohjeittemme mukaisesti.
Kohdassa 2.3 mainitut tiedot luovutetaan HubSpot-käyttäjäyritykselle uudelleen. HubSpot Inc. on sertifioitu EU-US Privacy Shield -yksityisyydensuojan mukaisesti ja se on sitoutunut noudattamaan GDPR:n määräyksiä.

4. Kuinka varmistamme henkilötietosi?

BASF käyttää teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä suojatakseen henkilötietojasi satunnaiselta tai tahalliselta manipuloinnilta, katoamiselta, tuhoutumiselta tai asiattomien henkilöiden pääsyltä. Turvatoimenpiteitämme muokataan jatkuvasti teknologian kehityksen mukaisesti.

5. Mitä oikeuksia sinulla on?

Yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti sinulla on tiettyjä oikeuksia:


Tiedonsaantioikeus: Oikeus saada tietoja henkilötiedoistasi, joita me käsittelemme, sekä tietyistä muista tiedoista (kuten esim. niistä, jotka ilmoitetaan näissä tietosuojaperiaatteissa)

Oikeus oikaisuun: Jos henkilötietosi ovat virheellisiä tai epätäydellisiä, sinulla on oikeus oikaisuun.

Oikeus poistamiseen: Nk. ”oikeus tulla unohdetuksi” -oikeuden pohjalta voit pyytää henkilötietojesi poistamista, ellei ole olemassa säilytysvelvollisuutta. Oikeus poistamiseen ei ole poikkeukseton oikeus. Meillä on oikeus käsitellä henkilötietojasi edelleen, jos tällainen käsittely on tarpeen lakisääteisten velvoitteittemme täyttämistä tai oikeusvaatimusten luontia, käyttöä tai puolustamista varten.

Oikeus käsittelyn rajoittamiseen: Tämä oikeus käsittää käytön tai käyttötavan rajoittamisen. Tämä oikeus on rajoitettu tiettyihin tapauksiin ja se on olemassa erityisesti, kun: 
(a) tiedot ovat virheellisiä,
(b) käsittely on laitonta ja kieltäydyt poistamisesta,
(c) emme enää tarvitse tietoja, mutta tarvitset kuitenkin tietoja oikeusvaatimusten luontia, käyttöä tai puolustamista varten.
Jos käsittely on rajoitettu, saamme tallentaa tiedot edelleen, mutta emme saa käyttää niitä. Pidämme listaa niistä henkilöistä, jotka ovat harjoittaneet oikeuttaan käsittelyn rajoittamiseen, jotta tämä rajoittaminen voitaisiin varmistaa.

Oikeus tietojen siirrettävyyteen: Tämä oikeus sisältää sen, että toimitamme henkilötietosi teknisten mahdollisuuksien puitteissa jäsennellyssä, yleisessä ja koneella luettavassa muodossa omia tarkoituksiasi varten.

Vastustusoikeus: Voit koska tahansa vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, jos niitä käsitellään oikeutettujen etujen pohjalta, erityisesti suoramarkkinoinnin tapauksessa.

Tiedotusoikeus: Sinulla on oikeus tulla tiedotetuksi selkeällä ja helposti ymmärrettävällä kielellä siitä, kuinka käsittelemme henkilötietojasi ja

Oikeus suostumuksesi peruuttamiseen: Jos olet antanut meille suostumuksesi käsittelyä varten, sinulla on nykyinen oikeus peruuttaa suostumuksesi. Tällainen peruutus ei koske suostumuksen perusteella peruutukseen mennessä tapahtuneen käsittelyn oikeellisuutta.

Näiden oikeuksien käyttö on sinulle maksutonta. Sinun tulee kuitenkin todistaa henkilöllisyytesi kahdella tekijällä. Ryhdymme aiheellisiin toimiin lakisääteisten velvollisuuksiemme mukaisesti siirtääksemme henkilötietosi tiedostojärjestelmiimme, niiden oikaisemiseen tai poistamiseen.

Oikeuksiesi toteuttamiseksi, valituksen tekemiseksi tai muiden tietojen toimittamiseksi voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse tai kirjoittaa meille. Pyrimme vastaamaan sinulle 30 päivän sisällä.
Yhteystiedot löytyvät kohdasta 7.

Jos saamme valituksen, otamme yhteyttä valituksen tehneeseen henkilöön voidaksemme tarkastaa valituksen. Jos emme voi ratkaista valitusta välittömästi, toimimme tarpeen mukaan yhteistyössä viranomaisten, erityisesti tietosuojaviranomaisten kanssa.

Jos et ole tyytyväinen henkilötietojasi koskevan valituksen käsittelyyn, voit tehdä valituksen vastaaville tietosuojaviranomaisille.

6. Mihin voit tehdä valituksen?

Sinulla on mahdollisuus kääntyä näissä tietosuojaperiaatteissa mainitun tietosuojavaltuutetun (yhteystiedot, katso alla) tai valvontaviranomaisen puoleen, erityisesti oleskelupaikkakuntasi jäsenmaassa tai oletetun rikkeen tapahtumapaikassa. Voit myös ottaa yhteyttä seuraaviin:

Rheinland-Pfalzin valtion tietosuoja- ja tiedonvapausvaltuutettuun
Hintere Bleiche 34
55116 Mainz
https://www.datenschutz.rlp.de/de/general-storage/footer/ueber-den-lfdi/kontakt/
S-posti:  poststelle@datenschutz.rlp.de

7. Kuka on vastuussa tietojenkäsittelystä ja kuka on tietosuojavaltuutettumme?

Tietojenkäsittelystä vastaava löytyy täältä.

Tietosuojalakia koskevissa asioissa yhteyshenkilönä toimii:
Yrityksen nimi:  BASF Oy Rakennuskemikaalit
Konttorin sijainti: 11101 Riihimäki, Suomi
Y-tunnus: 0573126-7
Puh. +358 (0) 10 830 2000

Käytä yllä mainitun yhteyshenkilön osoitetta ottaaksesi yhteyttä tietosuojavaltuutettuumme Mrs. Taika Hemmila. Tietosuojavaltuutettuumme voidaan myös ottaa yhteyttä sähköpostiosoitteessa data-protection.fi@basf.com

8. Alaikäisten tietosuoja

Tämä verkkosivu on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat vähintään 18 vuotta vanhoja. Emme halua kerätä mitään henkilötietoja alle 18-vuotiaista henkilöistä.

Siksi alle 18-vuotiaiden henkilöiden ei tulisi välittää mitään henkilötietoja tällä verkkosivulla tai tästä verkkosivusta. Jos tällainen henkilö toimittaa henkilötietoja tämän verkkosivun kautta, poistamme nämä tiedot emmekä käsittele niitä edelleen, kun saamme tiedon alaikäisyydestä.