Betonin tuottaminen

  

Innovaatiomme betonin lisäaineissa lisäävät betoniteollisuuden arvoa ja luotettavuutta

Kumppanuus oikean lisäainetoimittajan kanssa on äärimmäisen tärkeää jokaisen betoninvalmistajan menestymisen kannalta. BASF:n Master Builders Solutions –brändi on rakennusteollisuuden johtava innovaattori kehittyneissä tuotteissa, joita toimitetaan valmisbetoni-, betoni-/jännebetonielementti-, betoniverhous-, betonikivi- ja maanalaisen betonirakentamisen markkinoille. Nämä tuotteet parantavat betonin valettavuutta, pumpattavuutta, pinnan viimeistelyä, ulkonäköä, suorituskykyä ja kestävän kehityksen ominaisuuksia. Tarjoamme kattavan valikoiman korkealuokkaisia notkistimia, joilla parannetaan betonin tuottavuutta, suorituskykyä ja tehokkuutta. Toimitamme myös avustavia lisäaineita, joilla parannetaan betonin lujuutta, kulutuskestävyyttä, vesitiiveyttä, ulkonäköä ja sen kestävän kehityksen arvoja.

Notkistimet ja tehonotkistimet

Erityisesti formuloiduilla lisäaineillamme on vedenvähennysominaisuuksia, jotka mahdollistavat erittäin korkealujuuksisten betonien valmistuksen ja jotka säilyttävät työstettävyyden pitkään, mikä helpottaa valamista.

MasterGlenium:  korkeatehoiset vettä vähentävät lisäaineet

Erikoistuotteet

Avustavien lisäaineidemme tuotevalikoiman avulla voidaan muokata betonin ominaisuuksia helpottamaan muotista irrotusta, säätelemään sitoutumisaikaa, tuottamaan itsestääntasaavia ominaisuuksia, tuottamaan ilmaa, estämään korroosiota, sulfaattihyökkäyksiä ja alkalista silicareaktiota sekä parantamaan betonipinnan ulkonäköä ja esteettisyyttä.

Maailmanluokan innovatiivisten lisäaineiden ja asiantuntemuksensa avulla BASF auttaa betonin tuottajia kehittämään betonia, jolla on erityisiä suorituskykyominaisuuksia. Näitä ovat muun muassa lujuuden kehitys juuri oikeaan aikaan, stabiliteetti ja toimivuus laajalla käyttöalueella, korkealuokkainen työstettävyys ja kestävän kehityksen mukaisuus, parantunut pursoutuvuus, huuhtoutumattomuuus, halkeilun väheneminen ja vedenpitävyys. Näiden vertaansa vailla olevien ominaisuuksien taloudellisuutta voidaan arvioida käyttämällä BASF:n uutta tietokantaa, joka on kehitetty parantamaan asiakkaidemme kannattavuutta ja helpottamaan erottumista markkinoilla.

MasterLife: korroosiota vähentävät lisäaineet
MasterAir: huokostavat lisäaineet

MasterFinish: betonin pintaa ja työstettävyyttä parantavat lisäaineet

MasterKure: jälkihoitoaineet

MasterSet: betonin sitoutumisajan säätäjät

MasterMatrix: itsestääntiivityvien betonien lisäaineet

Master X-Seed: kehittyneet betonin kovettumista kiihdyttävät lisäaineet

MasterFiber: halkeilua rajoittavat kuidut

Freshly mixed concrete 

Lisäaineiden vastaanotto ja säilytys

Tuotteet

Yhteystiedot Teaser Image

Yhteystiedot

Alueelliset edustajamme

Tästä yhteystietoihin