Elinympäristöämme muokkaavat innovaatiot


Uusien tekniikoiden, tuotteiden ja kemiallisten ratkaisujen jatkuvalla tutkimus- ja kehitystyöllä luomme pohjan asiakkaidemme pitkäaikaiselle menestykselle.

Nämä Master Builders Solutions -tuotemerkin tuotteet, tekniikat ja ratkaisut maksimoivat työsuoritusten tuottavuuden, sekä rakenteiden kestävyyden ja käyttöiän. Tämä tekee rakennushankkeista kannattavampia koko elinkaarensa aikana. Hyödyntämällä BASF:n globaalin tutkimus- ja kehitysverkoston tekniikoita ja osaamista innovaatiomme vastaavat asiakkaidemme nykyisiin ja tuleviin tarpeisiin uusissa rakennushankkeissa, ylläpidossa, korjauksissa ja rakenteiden entisöimisessä.

Joitakin uusimpia innovaatioitamme:

Betonin lisäaineita koskevat innovaatiot

Betoni on maailman käytetyin ihmisen kehittämä yksittäinen materiaali. Seuraavan sukupolven lisäaineiden innovaatiomme avulla BASF täyttää koko betonirakennusalan tärkeimmät haasteet:

  • Pidempi työstettävyysaika

Työstettävyyden säilyttävät lisäaineet MasterGlenium Sky ja MasterSure tarjoavat erittäin pitkän betonin työstettävyysajan.

  • Älykäs dynaaminen betoni

Uuden sukupolven MasterGlenium-, MasterPolyheed- ja MasterMatrix-lisäaineiden avulla voidaan valmistaa erittäin hyvin työstettävää, kestävää ja itsestään kovettuvaa betonia,  joka on nopeampaa valaa ja kestävämpää.

  • Kiihtyvä betonin kovettuminen

Master X-Seed perustuu kiteytymistekniikkaan ja se päihittää kaikki muut betonin kovettumista kiihdyttävät menetelmät.

Lattiainnovaatiot

  • Kestävien lattioiden nopeampi asennus

Teollisten Ucrete-lattiaratkaisujemme uusin lattiaratkaisu, Ucrete Fast, pienentää asennusajan 48 tunnista alle 12 tuntiin.

Vesitiiviit innovaatiot

  • Tärkeimpiin vesitiiviyshaasteisiin vastaaminen

Yksikomponenttiset nopeasti kovettuvat MasterSeal 6100 FX -sementtikalvot sopivat vedenpitävien rakenteiden vesitiiviiseen vuoraukseen.

Laastitusinnovaatiot

  • Tuulimyllyjen turvallinen alusta

Suuren väsymyslujuuden MasterFlow 9500 Exagrout on erittäin vahvaan sementtiin pohjautuva Exagrout merialueiden tuuliturbiiniasennuksien laastitukseen.


Laboratorioavustaja katsoo mikroskoopin läpi Shanghain teknisessä yksikössä.
Yhteystiedot Teaser Image

Yhteystiedot

Alueelliset edustajamme

Tästä yhteystietoihin