Elintarviketeollisuuden ratkaisut


 

Nopeat korjausratkaisut minimaalisilla kuluilla ja seisonta-ajoilla

Korjausratkaisut elintarviketeollisuuden laitoksissa kohtaavat erilaisia haasteita. Niistä tärkeimpiä ovat nopea käyttöönotto korjauksien jälkeen sekä lattian kestävyys korroosion, vaativien puhdistuksien, suuren kosteuden sekä yleisen koneiden ja vaunujen aiheuttamien kulumisien varalta. Suosittelemme käyttämään nopeasti kovettuvia korjauslaastejamme , jotka sopivat ihanteellisesti kunnoltaan heikentyneiden lattioiden korjaamiseen lattiapintaa valmistaessa.

Tarjoamme myös täydellisen valikoiman sementti- ja polymeeripohjaisia juotosvalumassoja koneiston sekä kuljetuslaitteistojen vakauttamiseen ja ankkurointiin.

Ucrete

Kaikkiin haasteisiin vastaava lattia

BASF:n Master Builders Solutions -tuotemerkki tarjoaa alan johtavia lattiaratkaisuja elintarviketeollisuudelle. Erityiset Ucrete-polyuretaanilattiajärjestelmät ovat saumattomia, erittäin kestäviä, helposti puhdistettavia lattiapinnoitteita. Ucretella uudet lattiapinnat saadaan asennettua nopeasti ja tilan uudelleen käyttöönotto onnistuu nopealla aikataululla. Minimaaliset liitokset ja sen tiheät ja läpäisemättömät rakenneominaisuudet takaavat, että alan tiukimmat hygieniavaatimukset täyttyvät ja että kestävät lattiapinnoitteemme luovat turvallisen työympäristön.

Kun vaativissa puhdistuksissa käytetään kuumaa vettä, höyryä ja puhdistuskemikaaleja, Ucrete tarjoaa erinomaisen lämmönkestävyyden säilyttämällä pinnan ehjyyden jopa +130 °C lämpötilassa. Se tarjoaa myös erinomaisen kestävyyden voimakkaita kemikaaleja ja mekaanisia voimia vastaan, jolloin se on kestävä - ja täten kustannustehokas lattiaratkaisu.

Ucrete

Lihatehdas
Yhteystiedot Teaser Image

Yhteystiedot

Ota yhteyttä